Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u Poreču i Rovinju za 2024/2025 godinu

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u Poreču i Rovinju za 2024/2025 godinu

Novosti
2024-08-26

U sklopu projekta „PUNa torba zajedništva II.“ koji će se provoditi u okviru instrumenta  „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza VII.“, temeljem poziva SF.2.4.06.06. Europskog socijalnog fonda plus u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027., Grad Poreč-Parenzo kao nositelj projekta raspisuje Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju. Broj traženih osoba je 55, a mjesta rada su Poreč i Rovinj sukladno popisu škola u privitku ove obavijesti.
Osnovna je zadaća pomoćnika u nastavi pružati neposrednu podršku učeniku s teškoćama u razvoju tijekom boravka u školi i izvanučioničkim aktivnostima. Poslovi pomoćnika u nastavi su: potpora u komunikaciji i socijalnoj uključenosti, potpora u kretanju, potpora pri uzimanju hrane i pića, potpora u obavljanju higijenskih potreba, potpora u obavljanju školskih aktivnosti i zadataka, suradnja s radnicima škole te vršnjacima učenika u razredu, što podrazumijeva razmjenu informacija potrebnu za praćenje i unapređivanje rada s učenikom.
S kandidatom/kandidatkinjom izabranom za pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju sklopit će se pisani ugovor o radu.
Rok za podnošenje prijava na javni natječaj je zaključno s 2. rujna 2024. godine.
Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz Javnog poziva podnose se sukladno javnim pozivima škola te osobnom dostavom na adresu škola.

Objedinjeni tekst natječaja preuzmite u privitku, a za svaku školu pojedinačno na sljedećoj poveznici:
Osnovna škola Poreč
Osnovna škola Finida Poreč
Osnovna škola „Jurja Dobrile“ Rovinj
Osnovna škola „Vladimira Nazora“ Rovinj / Scuola elementare „Vladimir Nazor“ Rovigno
Talijanska osnovna škola -Scuola elementare italiana „Bernardo Benussi“ Rovinj-Rovigno